regenboog rozen

De regenboog

Een regenboog geeft zoveel inspiratie bij het handwerken. De prachtige kleurencombinatie bij bijvoorbeeld een deken voor op de bank. De regenboog kleuren voelen heerlijk fris en vrolijk.

Rio katoen garen set

Er zijn veel garen waarmee een mooie regenboog te maken is, zo ook van het Rio katoen garen van Lammy yarns in combinatie met zwart om alles samen te voegen.

De Rio nummers: 182 (licht groen), 371 (geel), 028 (oranje), 043 (rood), 020 (roze), 064 (paars), 039 (blauw), 515 (lichter blauw), 373 (groen).

Klik hier voor het Rio katoen garen
regenboog set rio katoen
omslagdoek met regenboog kleuren en south bay haakpatroon

South bay omslagdoek

Een omslagdoek gehaakt in de regenboogkleuren met het South Bay haakpatroon, super leuk patroon en na 3 a 4 toeren heb je het helemaal in je vingers. Hier hebben wij om de paar toeren een andere kleur gebruikt, maar het is ook erg leuk om elke 2 toeren van kleur te wisselen.

Wat zou jij maken met de regenboogkleuren?

Wil je op de hoogte blijven van acties, nieuw toegevoegde producten of nieuwe blog artikelen. Schrijft je dan in op onze nieuwsbrief.

Elke week ontvang je een nieuwsbrief met de 5 nieuwste producten of (gratis) patronen, elke maand onze nieuw geschreven blog met inspiratie of weetjes en soms tussendoor een leuke actie.