Welke kleuren zitten in de winter?

In elk seizoen is het bos zo mooi, ook de winter. Er is dan tegenwoordig niet vaak meer sneeuw, maar toch is er zoveel te zien en vooral rust. De winter heeft zulke prachtige kleuren, welke prachtig zijn bij het haken of breien van kussens, vesten of woonkleden.

Hieronder een paar mooie combinaties van kleuren die gelijk het wintergevoel geven. Allemaal gemaakt met het Rio katoen garen.

pexels-photo-1438761 winter afbeelding - garen combinaties voor de winter

Lammy yarns katoen garen combinatie 1

ivoor, licht blauw, ijsblauw, lucht blauw en zilver grijs.

Welke garen combinaties voor de winter projecten?

Naast de koudere ijs winterkleuren zijn er in deze tijd ook heel veel donkere en warme kleuren te vinden. De open haard die aanstaat en met lekkere warme chocolademelk onder een kleedje. Daar passen de donkere Rio kleuren prachtig bij, grijs – bruin – rood tinten eventueel nog in combinatie met oker.

Klik hier om alle kleuren Rio katoen garen te bekijken

Wil je op de hoogte blijven van acties, nieuw toegevoegde producten of nieuwe blog artikelen. Schrijft je dan in op onze nieuwsbrief.

Elke week ontvang je een nieuwsbrief met de 5 nieuwste producten of (gratis) patronen, elke maand onze nieuw geschreven blog met inspiratie of weetjes en soms tussendoor een leuke actie.