Over ons & betaal/verzendinformatie

Wie zijn de mensen achter Dehobbyvlinder.nl 

Welkom bij de online hobbywinkel: Dehobbyvlinder.nl

Goedkope hobbyartikelen met een goede kwaliteit 

Wij zijn Minou (links) & Saskia en samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring met verschillende soorten handwerktechnieken; voornamelijk kaarten borduren en haken/breien.

In de jaren ’90 &’00 stond Saskia met veel plezier op 3 markten in de Zaanstreek met haar wolkraam. Naast de verkoop, hebben haar oma, moeder en zijzelf heel veel op bestelling truien gemaakt. Noodgedwongen moest ze stoppen, omdat haar marktkar met alle inhoud werd gestolen. 

In 2012 begon haar dochter Minou een hobbywinkel, maar al snel kwam hier ook wol bij. Want het bloed kruipt waar het niet gaan kan, onze liefde voor wol is te groot. Wat worden wij blij van alle vrolijke kleuren, de verschillende soorten garen die er zijn en al het moois wat je er van kan maken. Nu maken we minder truien dan vroeger, maar meer het haken van woonaccessoires, babykleedjes, poncho’s en bolero’s. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Via het contactformulier of Whatsapp zijn wij snel te bereiken voor al jouw hobby/handwerk vragen.
  • Wij doen ons best om zo snel en duidelijk mogelijk te antwoorden.
  • Wij bieden goede kwaliteit hobby artikelen en garens, eerlijk advies en alles voor een zo laag mogelijke prijs, dat geldt ook voor de verzendkosten. 

Gegevens van Dehobbyvlinder.nl

Wij zijn een online hobby en wolwinkel gevestigd in Assendelft (N-H)

Wil je de artikelen eerst bekijken en voelen?

Dat is mogelijk in ons magazijn in Assendelft. We hebben geen winkel, maar wel een magazijn, waar al het garen en de andere hobbyartikelen te zien en te voelen is. Wil je eerst weten of de kleuren wel goed bij elkaar passen? Langs komen is dus geen probleem of wij leggen de kleuren naast elkaar en maken een foto voor je.

Stuur ons een bericht via het Contactformulier met daarin jouw gewenste tijdstip/dag om langs te komen, wij antwoorden zo snel mogelijk of dit mogelijk is. Bijna elke dag tussen 14:15-20:00u is voor ons mogelijk. 

Contact gegevens

De hobbyvlinder

Pluimgraaf 16, 1567AB  Assendelft (Noord-Holland)

email: info@dehobbyvlinder.nl

Het snelst zijn wij te bereiken per email of Whatsapp

KvK nummer: 59594640; BTW nummer: NL 853560754B01

Tel.nr. 075-2070032, spreek jouw vraag in op mijn voicemail mocht ik niet opnemen of stuur een Whatsapp bericht naar dit nummer. 

Betaalinformatie

IBAN ING nummer: NL28 INGB 0007 6825 95 t.n.v. De Hobbyvlinder

Producten die leverbaar zijn, worden zoveel mogelijk dezelfde dag verzonden. Op nabestelling betekent minimaal 4 werkdagen extra, hierover krijg je bericht direct na het bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om de levertijd te vragen voordat je besteld. 

Betaalmogelijkheden: Ideal, Klarna of bankoverschrijving.

Betaal mogelijkheden bij afhalen: Via de website betalen of bij ons pinnen of contant betalen is mogelijk. 

Verzendkosten + retouren

Veel garen kan vacuüm verstuurd worden, waardoor de verzendkosten laag zijn en je niet thuis hoeft te blijven. De wol bestelling past zo door de brievenbus. Iedereen wil snel genieten van zijn of haar garen, dus wij versturen zo snel mogelijk via PostNL of DHL. Bij briefpost rekenen wij de normale PostNL postzegel prijzen. Bij een pakket is dat €3,95.

Ophalen van de bestelling is mogelijk, stuur mij een Whats-app bericht of een email met jouw voorkeurdag/tijd.

Retouren kan binnen 7 dagen met de wikkels om het garen en in hun oorspronkelijke staat, verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Bij goede ontvangst in het magazijn ontvang je spoedig het bedrag van jouw hele bestelling terug op jouw rekening. 

Dehobbyvlinder.nl; over ons

Wij houden van kwalitatief goed garen, maar wel zo goedkoop mogelijk. Vroeger samen winkels afstruinen om met zoveel mogelijk mooie kleren thuis te komen voor zo min mogelijk geld. Dat is wat we nog steeds doen en nu ook met de artikelen voor onze winkel. Als wij korting krijgen, profiteer jij direct mee. Bij diverse artikelen is er ook stapelkorting, dat betekent dat hoe meer je bestelt, hoe lager het bedrag per artikel.

Ik (Minou) ben sinds 2008 wiskunde docent en lesgeven vind ik nog altijd super leuk om te doen. Creatief bezig zijn en iemand iets leren is een top combinatie. In een groep is het gezelliger en je leert van elkaar, vandaar dat wij meerdere creatieve workshops in ons aanbod hebben staan. Zie voor het complete aanbod: workshops

Veel plezier met winkelen is onze Hobby en wolwinkel

EN mochten wij u kunnen helpen? Laat het ons weten of kijk in de FAQ mogelijk staat uw vraag hier al bij.