Over ons & betaal/verzendinformatie

Wie zijn de mensen achter dehobbyvlinder.nl

Goedkope hobbyartikelen met een goede kwaliteit 

Wij zijn Minou (links) & Saskia en samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring met verschillende soorten handwerktechnieken; voornamelijk kaarten borduren en haken/breien.

In de jaren ’90 &’00 stond Saskia met veel plezier op 3 markten in de Zaanstreek met haar wolkraam. Naast de verkoop, hebben haar oma, moeder en zijzelf heel veel op bestelling truien gemaakt. Noodgedwongen moest ze stoppen, omdat haar marktkar met alle inhoud werd gestolen.

In 2012 begon haar dochter Minou een hobbywinkel, maar al snel kwam hier ook wol bij. Want het bloed kruipt waar het niet gaan kan, onze liefde voor wol is te groot. Wat worden wij blij van alle vrolijke kleuren, de verschillende soorten garen die er zijn en al het moois wat je er van kan maken. Nu maken we minder truien dan vroeger, maar meer het haken van woonaccessoires, babykleedjes, poncho’s en bolero’s.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Wij bieden goede kwaliteit hobby artikelen en garens, eerlijk advies en alles voor een zo laag mogelijke prijs, dat geldt ook voor de verzendkosten.
  • Via het contactformulier of Whatsapp zijn wij makkelijk te bereiken voor al jouw hobby/handwerk vragen.
  • Wij doen ons best om zo snel en duidelijk mogelijk te antwoorden en persoonlijk contact. Minou beantwoord alle vragen die binnen komen via het contactformulier en whatsapp, Saskia beantwoord de vragen via facebook.

Gegevens van dehobbyvlinder.nl

Wij zijn een online hobby en wolwinkel gevestigd in Assendelft (N-H)

Wil je de artikelen eerst bekijken en voelen?

Dat is mogelijk in ons magazijn in Assendelft. We hebben geen winkel in een winkelstraat, maar wel een plek om onze producten te laten zien en voelen. Wil je eerst weten of de kleuren wel goed bij elkaar passen? Langs komen om alleen te kijken is geen probleem of wij leggen de kleuren naast elkaar en maken een foto voor je.

Stuur ons een bericht via het Contactformulier of de snelste manier is een bericht via ons whats-app nummer met daarin jouw gewenste tijdstip/dag om langs te komen, wij antwoorden zo snel mogelijk of dit mogelijk is. Bijna elke dag tussen 14:15-20:00u is voor ons mogelijk.

Contact gegevens

De hobbyvlinder

Pluimgraaf 16, 1567AB  Assendelft (Noord-Holland)

email: [email protected]l

Het snelst zijn wij te bereiken per email of Whatsapp

KvK nummer: 59594640; BTW nummer: NL 853560754B01

Tel.nr. 075-2070032, doordat wij ook lesgeven en de bestellingen inpakken kunnen wij niet altijd opnemen. De snelste reactie krijg je vaak door een bericht te sturen via Whatsapp. Het is misschien wat vreemd, maar dit 075-nummer is echt ook ons Whatsapp nummer. 

Betaalinformatie

IBAN Regiobank nummer: NL67 RBRB 8835 7563 75 t.n.v. De Hobbyvlinder

Producten die leverbaar zijn, worden zoveel mogelijk dezelfde dag verzonden. Op nabestelling betekent minimaal 4 werkdagen extra, hierover krijg je bericht direct na het bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om de levertijd te vragen voordat je besteld.

Betaalmogelijkheden: Ideal, Klarna of bankoverschrijving.

Betaal mogelijkheden bij afhalen: Via de website betalen of bij ons pinnen of contant betalen is mogelijk.

Verzendkosten

Veel garen kan vacuüm verstuurd worden, waardoor de verzendkosten laag zijn en je niet thuis hoeft te blijven. De wol bestelling past zo door de brievenbus. Iedereen wil snel genieten van zijn of haar garen, dus wij versturen zo snel mogelijk via PostNL of DHL. Bij briefpost rekenen wij de normale PostNL postzegel prijzen. Bij een pakket is dat €3,95.

Ophalen van de bestelling is mogelijk, stuur mij een Whats-app bericht of een email met jouw voorkeurdag/tijd.

Dehobbyvlinder.nl; over ons

Wij houden van kwalitatief goed garen, maar wel zo goedkoop mogelijk. Vroeger samen winkels afstruinen om met zoveel mogelijk mooie kleren thuis te komen voor zo min mogelijk geld. Dat is wat we nog steeds doen en nu ook met de artikelen voor onze winkel. Als wij korting krijgen, profiteer jij direct mee. Bij diverse artikelen is er ook stapelkorting, dat betekent dat hoe meer je bestelt, hoe lager het bedrag per artikel.

Ik (Minou) ben sinds 2008 wiskunde docent en lesgeven vind ik nog altijd super leuk om te doen. Creatief bezig zijn en iemand iets leren is een top combinatie. In een groep is het gezelliger en je leert van elkaar, vandaar dat wij meerdere creatieve workshops in ons aanbod hebben staan. Zie voor het complete aanbod: workshops.

Veel plezier met winkelen is onze Hobby en wolwinkel

EN mochten wij u kunnen helpen? Laat het ons weten of kijk in de FAQ mogelijk staat uw vraag hier al bij.

Wil je op de hoogte blijven van acties, nieuw toegevoegde producten of nieuwe blog artikelen. Schrijft je dan in op onze nieuwsbrief.

Elke week ontvang je een nieuwsbrief met de 5 nieuwste producten of (gratis) patronen, elke maand onze nieuw geschreven blog met inspiratie of weetjes en soms tussendoor een leuke actie.