Over ons & betaal/verzendinformatie

Welkom bij de online hobbywinkel: De hobbyvlinder.

Onze namen zijn Saskia en Minou, via email of de Whats-app kun je snel al jouw (hobby)vragen stellen.

Gegevens van De hobbyvlinder

Pluimgraaf 16

1567 AB  Assendelft (N-H)

Noord-Holland

KvK nummer: 59594640; BTW nummer: NL 853560754B01

tel.nr. 075-2070032 (Minou). Als ik lesgeef kan ik helaas niet opnemen, spreek dan onze voicemail in of voor een snellere respons stuur een Whats-app bericht naar het bovenstaande nummer. 

Het snelst zijn wij te bereiken per email info@dehobbyvlinder.nl of via het contactformulier. 

OPENINGSTIJDEN HOBBYWINKEL EN WOLWINKEL

Online zijn wij altijd open, vragen per email of Whats-app proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden.

De winkel in Assendelft / Zaanstad is open op afspraak; elke werkdag, overdag of in de vroege avond. 

Betaalinfo

IBAN ING nummer: NL28 INGB 0007 6825 95 t.n.v. De Hobbyvlinder

Producten die leverbaar zijn, worden zoveel mogelijk dezelfde dag verzonden. Op nabestelling betekent minimaal 4 werkdagen extra, hierover krijg je bericht direct na het bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om de levertijd te vragen voordat je besteld. 

Betaalmogelijkheden: Ideal, Klarna of bankoverschrijving.

Betaal mogelijkheden bij afhalen: al via de website betaald of pinnen of contante betaling mogelijk. 

Verzend + retour info

Bij het factuurbedrag staan de verzendkosten. Bij een pakket is dat €7,25. De meeste producten kunnen echter door de brievenbus, hierbij geldt dat er gekeken wordt naar het gewicht. Wij hanteren voor brievenbuspost de prijzen van PostNL; bijvoorbeeld 0,96 voor brieven onder de 20 gram. 

Iedereen heeft 7 dagen bedenktijd. Retouren is dan mogelijk zonder opgaaf van reden, verzendkosten voor het terug sturen van de producten zijn voor rekening van de koper. Wanneer de producten in goede staat bij ons terug zijn, zullen wij spoedig overgaan tot het terugbetalen van uw bestelling. 

Na deze 7 dagen is het altijd mogelijk om te ruilen. Heb je toch te veel voor een project en weet je niet wat je er verder mee zou willen maken, dan is omruilen altijd mogelijk, laat het ons dan wel even van te voren weten. 

De hobbyvlinder; over ons

In 2012 hebben Minou en Saskia De hobbyvlinder opgericht. Wij willen dat al onze artikelen kwalitatief goed zijn, maar wel voor een zo laag mogelijke prijs. Als wij korting krijgen, profiteer jij direct mee. Bij diverse artikelen is er ook stapelkorting, dat betekent dat hoe meer je bestelt, hoe lager het bedrag per artikel.

Ik (Minou) ben sinds 2008 wiskunde docent en lesgeven vind ik nog altijd super leuk om te doen. Creatief bezig zijn en iemand iets leren is een top combinatie. In een groep is het gezelliger en je leert van elkaar, vandaar dat wij meerdere creatieve workshops in ons aanbod hebben staan. Zie voor het complete aanbod: workshops