Gezellige mini markt bij De Hobbyvlinder in Assendelft

Op zondag 6 mei van 11:00-16:00u viert hobby- en wolwinkel De Hobbyvlinder in Assendelft haar zesjarig bestaan met een mini markt. Naast het eigen aanbod zijn er o.a. vers gebakken koeken van Banket Bakker Bas uit Westzaan, tweedehands boeken vooral hobby, kunst, spanning en  handgemaakte knuffels en kleding van lokale hobbyisten

Hobby- en wolwinkel De hobbyvlinder heeft hard gewerkt om de winkel opnieuw in te richten voor de Open Dag. Er is gelijk een super voorjaarsuitverkoop met snijmallen 2 + 1 gratis en alle gemêleerde wol met 25% korting.

Na deze Open Dag zijn wij weer elke dinsdag en vrijdag van 14:00-17:00u geopend. Buiten deze tijden is het altijd mogelijk om op afspraak langs te komen, schroom niet om te vragen.

Wij geven diverse creatieve workshops, waaronder het populaire haken. De workshops zijn mogelijk op de dinsdag- en vrijdagmiddag. Geregeld is er een haakavond, waar iedereen bij kan aansluiten. We hebben Haken voor beginners, Tunische haken, Kabels haken en Haakcafe. Alles is ook mogelijk voor linkshandigen.

6 mei is een leuke gelegenheid om onze winkel te bekijken.

Elke betalende klant bij De Hobbyvlinder krijgt op deze dag gratis wat lekkers van Banket Bakker Bas mee naar huis.

 

Enkele extra links:

Wil je op de hoogte blijven van acties, nieuw toegevoegde producten of nieuwe blog artikelen. Schrijft je dan in op onze nieuwsbrief.

Elke week ontvang je een nieuwsbrief met de 5 nieuwste producten of (gratis) patronen, elke maand onze nieuw geschreven blog met inspiratie of weetjes en soms tussendoor een leuke actie.