Scheepjes Chunky Monkey – pendikte 5mm

Vind hier Chunky Monkey patronen en inspiratie voor leuke of verrassende kleuren combinaties met de maar liefst 94 kleuren van dit mooie en licht glanzende garen. 

groen bordeaux combi chunky monkey acrylgaren
roze paars combi chunky monkey acrylgaren

Hierboven zijn 2 kleurencombinaties. Combi 1: groen bordeaux en Combi 2: paars roze. Onderaan staan nog 2 samenstellingen. 

Met 10 bollen van deze 100grams bollen is een leuk deken te maken van 135 x 135cm in een Granny square steek. Het is leuk om elke toer een andere kleur te doen of om de 2 toeren. 

Het onderstaande patroon is van Drops en heeft in het midden van de granny even een ander patroontje, de rest is een gewone granny. 

Drops patroon van een granny square deken van chunky garen
Drops patroon van een granny square deken van chunky garen voorbeeld 2

Scheepjes heeft zelf ook prachtige gratis en betaalde patronen gemaakt van het Chunky Monkey garen. Voor het heerlijke warme vest in de groene kleur zijn 9 tot 12 bollen nodig voor maat XS tot XXL. Het vest is leuk in 1 kleur, maar het is ook altijd leuk in strepen of waarbij de boorden in andere kleur zijn dan de rest. 

Of maak met ongeveer 5 bollen is dit leuke diagonale kussen te maken, gratis patroon is te vinden bij it’s all in a nutshell. 

103.-Go-To-Cardigan-1_medium2 vest van chunky monkey scheepjes
tlc-cushion-3 kussen patroon chunky monkey garen
blauw groen combi chunky monkey acrylgaren

Wil je op de hoogte blijven van acties, nieuw toegevoegde producten of nieuwe blog artikelen. Schrijft je dan in op onze nieuwsbrief.

Elke week ontvang je een nieuwsbrief met de 5 nieuwste producten of (gratis) patronen, elke maand onze nieuw geschreven blog met inspiratie of weetjes en soms tussendoor een leuke actie.