Voorbeeldkaart Marianne Design zwart wit kerst

 

Prachtige zwart wit kerstkaart van Marianne Design, stijlvol en modern. Artikelen zijn uit de September collectie van 2018.

Gebruikte artikelen zijn

 

Dit super leuke kaartje kan gemaakt worden met alle bovenstaande artikelen, maar wij hebben van sommige ook wat goedkopere alternatieven gevonden. Deze willen wij jullie hier ook graag laten zien. Als de artikelen in dit artikel blauw zijn, kunt u er op klikken om te bestellen en deze prachtige kaart na te maken of als inspiratie te gebruiken.

 

Goedkopere alternatieven, extra inspiratie


Alternatief voor het papierblok van Marianne Design

Het papierblok van Marianne Design (links) met prachtige zwart/wit achtergrondvellen á €4,50. Dit blok bevat 8 designs en van elke afbeelding 4 vellen in A5 formaat.

Dit zou vervangen kunnen worden voor de set a 10 vellen Assorted Papers in A5 formaat nr. 6. Dit zijn ook prachtige zwart wit achtergrondvellen, maar dan voor €2,-.

 


Alternatief voor de Craftables stencil basic set Hexagon

De Craftables stencil basic set Hexagon (links) á € 13,-. De Hexagon snijmal is een set van 7 snijmallen en onderdelen die embossen, snijdt super door elke stansmachine, zoals bijvoorbeeld Double Do, Trouvaille, PressBoss of Cuttlebug.

Dit zou vervangen kunnen worden door de figuren zelf te snijden met een hobbymesje en met behulp van het de scrapbook cutting stencil Hexagon van Joy Crafts. Dit zijn sjablonen van Hexagon figuren, dus gaan niet door de stansmachine, maar kan zelf gesneden worden, waardoor hetzelfde effect ontstaan. Dit stencil is te verkrijgen voor €7,25.


Alternatief voor de prachtige snijmal Collectables arrow sentiments

De prachtige snijmal Collectables arrow sentiments (links) van Marianne Design, welke 4 verschillende teksten bevat á € 8,25. De teksten zijn ‘Wish’, ‘Love’, ‘Dream’ en ‘Believe’.

Dit zou vervangen kunnen worden door het zelf te schrijven, handlettering, met een prachtige goud gelpen á €2,25. Met de gelpen kunt u nog veel meer verschillende figuren en teksten schrijven dan de 4 tekstsnijmallen.

 


Extra inspiratie

Maak deze kaart ook eens in groentinten, ton-sur-ton, roodtinten of blauwtinten. Blauw tinten doen het ook altijd leuk bij kerstkaarten.

 

Veel maakplezier

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.