Multicolor No. 1 – gemeleerd acryl garen

Nieuwe gemêleerde bollen van 100% acryl garen van Lammy yarns

Een mooie tijdelijke nieuwe collectie aan Standaard No.1 – Multicolor No. 1 bollen. Acrylgaren met mooie en soms verrassende kleurencombinaties.Een stevig en licht stugge acryldraad, maar daardoor met veel minder pluisjes en sterk. Het garen heeft een heerlijke dikte, geschikt voor pendikte 3 a 4mmTe verkrijgen in 10 kleuren. Perfect te combineren met de gemêleerde Ekofil en de effen kleuren Populair. Hier zal ik enkele mooie kleurencombinaties laten zien.
Bekijk alle No.1 bollen

kleurenkaart 1 blauw multicolor no.1
mint groen wit acryl garen combinatie
mint groen grijs acryl garen combinatie
mint wit grijs acryl garen combinatie

Combinaties met Multicolor No. 1 mint

De mint kleur heeft verschillende groen tinten in de bol, zoals een groengrijs en een fellere geelgroen. Hierboven heb ik 3 verschillende combinaties bij de Multicolor mint 001 gemaakt, de kleuren zijn Populair grasgroen 82, licht grijs 88 en uiteraard wit.

jeans roze wit kleurencombinatie acryl garen

Standaard No.1 blauw roze

De No.1 blauw roze 003 kan super leuk gecombineerd worden met de Populair fuchsia 64 en jeans 25. De roze die in de bol zit is een fellere sprekende roze die heel mooi samen gaat met de fuchsia 64. Om de combinatie nog wat stoerder te maken staat de Populair donker blauw 18 er ook erg mooi bij.

roze fuchsia acryl garen combinatie
grijs roze baby standaard en populair acryl garen

Acrylgaren combinaties met roze

Standaard No.1 roze bestaat uit 3 verschillende roze tinten, van zacht roze naar hard roze en deze is super leuk te combineren met de effen bollen Populair 56 en Populair 64, daarnaast zou er een wit of ecru bij passen, afhankelijk of je het wat sprekender wilt houden of wat zachter.

De Multicolor No.1 zacht roze bevat meerdere tinten, namelijk mint, grijsblauw, wit en roze. De roze tint is het meest sprekend in deze bollen, daardoor hebben wij hier een combinatie gemaakt met de mooie roze nr 56 en de lichte grijs 88.

Bekijk alle kleuren MultiCOlor No.1
turquoise wit acryl garen

Turquoise mosgroen combinatie

De Populair turquoise 13, mosgroen 79 en wit 01 passen allemaal erg mooi bij de sprekende kleuren van No. 1 turquoise.

turquoise wit olijf acryl garen